03-12-10

Knibbel, knabbel, knuisje…

…wie heeft er een eigen huisje? ;-)

Ja, hoor, jullie lezen het goed…  ‘IK’ ben sinds gisteren officieel eigenares van mijn eigen stekje!!  Eindelijk!  Het heeft me bloed, zweet en tranen gekost, maar het is me dan toch gelukt!  Ik ben enorm trots en fier dat ik dit gerealiseerd heb.  Nu kan ik aan de inrichting van mijn eigen stekje beginnen!!  Een lakje verf hier, een plantje daar en dan kan ik tegen het nieuwe jaar verhuizen!!  Allemaal heel spannend, maar daarom niet minder leuk!  Het kan nu niet snel genoeg gaan, ik kijk er enorm naar uit om in mijn eigen stekje te wonen.  Terug wat meer vrijheid, terug rust, terug iets van mezelf!!

Het was de voorbije dagen echt heel druk.  Woensdag mijn eerste nieuwe therapie, gisteren dan gaan tekenen bij de notaris – mogen meerijden in zijn snelle auto ;-) – vandaag kwamen ze mijn optreksysteempjes opmeten en tussendoor was het rusten geblazen!

imagesCAVJ0J66.jpg

 

Commentaren

Van harte gefeliciteerd, Igna! Dat heb je verdiend, een eigen stekje, waar je binnenkort naartoe kunt! Richt het maar helemaal in volgens hoe je het zelf gezellig vindt, dat is echt zo leuk om te doen. Neem er je tijd voor, zou ik zeggen, dan is het ook langer genieten (om in te richten, bedoel ik).
Liefs en een fijn weekend gewenst!

Gepost door: pelgrimpje | 04-12-10

De commentaren zijn gesloten.