21-12-10

Steun Music for Life

header_mfl2010_0_0.jpg

Dit jaar steunt Music for Life weeskinderen die hun ouders verloren aan aids.

 

SMS 'MUSIC' NAAR 4342!! (Eén euro gaat integraal naar goede doel – i.s.m. de drie mobiele operatoren)

“Laat een weeskind niet alleen”

mfl.jpg

Wereldwijd hebben 15 miljoen kinderen hun moeder of vader verloren aan aids. Ze blijven alleen achter, maar dat is pas het begin van hun problemen. Het gros van de weeskinderen van aidsouders woont in zuidelijk Afrika. Het Rode Kruis steunt daar jaarlijks meer dan 100.000 weeskinderen met onderwijs, materiële en psychologische hulp en een betere toegankelijkheid tot de gezondheids-zorg. Daar zal het ingezamelde bedrag van Music for Life 2010 integraal voor gebruikt worden.

Ook al stuurt u maar één sms’je voor 1 €, elke cent is nodig om de weeskinderen in Afrika te helpen en hen zo een beter leven te geven.

images3.jpg

P.S.: Ook al volg ik Studio Brussel als radiozender zelden, toch vind ik Music for Life elk jaar een tof initiatief!  Keep up the good work!!  Enne dan luister ik wel!! Alleen al voor de stem van Sam, hihi ;-)

Misschien kan een radiozender voor Kom op tegen Kanker ook zo eens iets organiseren...?

Commentaren

Dag Igna

Groetjes!

Gepost door: Ma Elly | 21-12-10

Lieve Igna,

Ik wens jou en je sterk team heel fijne kerstdagen en een heel goed eindejaar toe. Voor 2011 wens ik je vooral veel succes met je therapie en goed nieuws van je prof en natuurlijk heel veel geluk in je nieuwe stekje.

Maggy, Michel en Jasmien.

Gepost door: Maggy Peeters | 23-12-10

De commentaren zijn gesloten.