02-01-11

Vierde chemotherapie

Vorige woensdag was het dan weer tijd voor mijn chemotherapie – tussen het verhuizen door – maar mijn bloedwaardes waren nog veel te laag en de chemo is uitgesteld tot volgende week.  Ik ben er niet echt mee bezig geweest of ik al dan niet chemo kon krijgen, maar als de dokteres me de bloeduitslag kwam zeggen, schrok ik er niet van, want ja, het was ook druk geweest en de vermoeidheid komt nu precies later op de proppen dan bij de vorige therapieën.  Ook al krijg ik de helft van de dosis, want een hele dosis is te belastend voor mijn beenmerg, toch voel ik wel dat het zwaar is.  Vorige week donderdag heb ik echt veel geslapen, toen kwam alle vermoeidheid van de dagen ervoor eruit, alsook emotioneel had ik het toen erg moeilijk.  Nu gaat het ietsje beter, maar toch zal ik blij zijn als ik deze week mijn psychologe zie, want dat is alweer een tijdje geleden en ik voel dat ik het nodig heb.  Ook omdat er zo veel veranderd is de laatste week.  De verhuis, de nieuwe omgeving, nieuwe buren, meer alleen zijn… kortom vele dingen, maar toch ook wel een nieuwe, belangrijke stap in mijn leven!!!

Commentaren

Dat je gelukkig mag zijn in je nieuwe appartement,en je er een echte thuis van gaat maken!

De behandelingen mogen doorgaan in goede omstandigheden!

Lieve groetjes

Gepost door: Ma Elly | 03-01-11

Hallo,geluk en succes gewenst in je nieuwe woonst. Amai zal wel druk en zwaar geweest zijn.

Gepost door: bart bex | 03-01-11

Even een adempauze en dan er terug tegenaan, ondertussen een échte gezellig nestje in orde brengen en af en toe je gedachten eens "leeg laten lopen" ..... succes in 2011!

Gepost door: Ingrid | 03-01-11

Even een adempauze en dan er terug tegenaan, ondertussen een échte gezellig nestje in orde brengen en af en toe je gedachten eens "leeg laten lopen" ..... succes in 2011!

Gepost door: Ingrid | 03-01-11

Igna,

Een adempauze na deze drukke weken zal zeker niet overbodig zijn. Je hebt je intrek in je nieuwe stekje nu genomen en stilletjesaan zal alles wel in de plooi vallen. Rust en geniet maar van je nieuwe "thuis".

Maggy.

Gepost door: Maggy Peeters | 04-01-11

Hey meid

Heel veel plezier in je nieuwe nestje en hoop dat je er heel gelukkig zal worden.....

Een nieuw jaar een nieuw begin!


Dikke kus

Fieke
x

Gepost door: Fieke L | 10-01-11

De commentaren zijn gesloten.