20-02-11

Kom op tegen kanker 2011

'Geef leukemiepatiënten een laatste kans op overleven.' Dat is de oproep van de nieuwe campagne van Kom op tegen Kanker 2011.

kotk_2011_liveshow_464.jpgEr zijn de voorbije decennia enorme inspanningen geleverd in de strijd tegen kanker en de begeleiding van kankerpatiënten, maar de ziekte blijft nog steeds veel pijn en verdriet veroorzaken en slachtoffers maken.  Kom op tegen Kanker wil daar blijven tegen vechten.  Haar campagne staat dit jaar in het teken van de behandeling van leukemie.  Een transplantatie met stamcellen biedt voor leukemiepatiënten soms een laatste kans op overleven wanneer de klassieke behandelingen niet aanslaan.

Schenk geld aan de strijd tegen leukemie en stop het in één van de Kom op tegen Kanker-tonnen!

Vindt uw ton in uw winkel op http://www.komop.be/

P.S.: Ik heb mijn bijdrage gisterenmorgen al geleverd in de Delhaize van Tessenderlo…  Van al de mensen aan de kassa waren mama, mijn zusje en ik de enige die ons kleingeld in de ton deponeerden…  Voor sommigen is het een ver-van-hun-bed-show en zien ze volgens mij de tonnen nog niet eens staan…

kom op tegen kanker.jpg

Commentaren

Ik heb ook mijn euro in de ton gedaan ( in de Delhaize van Tessenderlo). Vond dat die nogal veel lawaai maakte toen die neerviel

Gepost door: nowak irma | 20-02-11

Als je hoort dat iemand die je kent kanker heeft dan denk je: oh wat erg. Maar je gaat gewoon verder met je leven.
Tot je op een dag in je eigen gezin met het k-woord te maken krijgt. Dan pas besef je wat het echt is... En dan pas besef je hoezeer die euro van jou nodig is.

Gepost door: Els | 21-02-11

De commentaren zijn gesloten.