08-03-11

Benefiet

Lieve vrienden,

Vrijdag, 6 maart 2009 was een zwarte bladzijde in mijn leven waarvan ik dacht dat deze nooit meer ‘wit’ zou worden… 

Wel daar hebben jullie op zondag, 6 maart 2011 voor gezorgd!!  Dankzij jullie is deze dag geen zwarte dag meer, waarop ik te horen kreeg dat ik een tamelijk groot gezwel had, maar deze dag is vanaf nu dé dag dat ik kan zeggen dat ik echte vrienden heb, die voor me door een vuur gaan.  Via deze weg wil ik jullie nogmaals ENORM bedanken wat jullie voor mij gedaan hebben.  Het deed zo’n deugd om te zien dat iedereen zich inzette voor hetzelfde doel, mijn eetdag, mij laten voelen dat er vele mensen zijn die achter me staan en me steunen!!  Ik ben blij dat jullie mijn vriendinnen zijn en ik ben zeer vereerd en trots op wat jullie voor me gedaan hebben.  Chapeau!!  Het was prachtig!!  Dit gebaar zal ik nooit vergeten.

Dikke kus xx

P.S.: Ook dank ik mijn mama & papa, mijn zusje, mijn broertje, mijn familie, de sponsors, de vrijwilligers en helpers, alle mensen die ervoor gezorgd hebben dat deze dag er eentje was om nooit meer te vergeten!  Ook wil ik iedereen bedanken die komen eten zijn en die me op die manier een hart onder de riem wilden steken.  Heel erg bedankt!

Verslag & foto’s volgen nog ;-)

Commentaren

Lieve Igna,

Je mag terecht fier zijn op de mensen die de benefiet georganiseerd hebben. Alles verliep perfect. Geen lange wachttijden, lekkere spaghetti en heel veel mensen die kwamen eten. Ik ben heel blij dat ik je eens een knuffel heb kunnen geven, dat ik je lieve zus Hanne, je broer Dieter en je mama ook heb leren kennen. Kortom, een familie die voor jou door het vuur gaan en die samen met jou de strijd niet opgeven. En dat mag jij vooral ook niet doen. Blijven vechten Igna want er zijn heel veel mensen die van je houden.

Dikke knuffel,
Maggy.

Gepost door: Maggy Peeters | 09-03-11

Het was overweldigend om te zien hoeveel volk er was en hoeveel helpers er waren in de zaal, keuken,onthaal,...
Het was zeker fijn om je ook eens te ontmoeten.
Ik sluit me aan bij de woorden van Maggy.

Gepost door: bart bex | 09-03-11

De commentaren zijn gesloten.