27-05-11

Op controle bij de prof in Leuven

Maandag 9 mei was het weer zover. Zes weken geleden, dus ik moest naar Gasthuisberg om te zien hoe het met de letsels was. Normaal gezien ben ik de week ervoor niet om aan te spreken, ben ik slecht gezind, heb ik zoveel verdriet, omdat ik weer maar eens naar ginder moet. Ik troost me dan steeds met de gedachte dat het moet én belangrijk voor me is. Nu was ik wonder boven wonder er niet zo hard mee bezig. Ik probeerde mijn gedachten op iets leuks te zetten en met mijn nieuwe hobby was dat geen probleem! Ook had ik vorige week mijn citytrip naar Andalusië geboekt, dus al deze dingen samen, gaf me een sterker gevoel. Het was lang geleden dat ik me nog zo goed in mijn vel gevoeld heb.

We verblijven aan de kuststreek Torremolinos, want het binnenland zou voor mij wat te druk zijn.  Er zijn ook goede busverbindingen naar het binnenland, dus dat is ideaal.  Als we dan iets gaan afzien, dan maken we gebruik van het openbaar vervoer en dan geraken we er wel!  Als ik dan moe ben, kunnen we naar het hotel teruggaan, zodat ik kan gaan rusten en dan kan mijn vriendin nog iets doen op haar eentje of bij mij op de relaxstoel een boek lezen.  Ik kijk er naar uit om even te kunnen genieten van de zon, de zee, het strand, van de bezienswaardigheden…  Begin juni is het zover!! NICE :-))  Ook is het voor mij belangrijk dat de zon mijn batterijen oplaadt, want nu mag ik in de zon komen, dat is al jaren geleden dat ik dat niet meer mocht!!

Bij de prof in Leuven was alles eigenlijk wonderwel goed.  Mijn gewicht was hetzelfde gebleven, enkel had ik een ‘zeer, zeer’ dikke buik vol met stoelgang.  Ik had weer een gevoel dat ik zwanger was – eerlijk gezegd hoop ik dat zwanger zijn niet zo’n pijn doet – amai, ja, watte, naar het toilet gaan, het was echt de hel! :-(

Commentaren

Hallo Igna

wat fijn te horen dat de prof tevreden was, hopelijk doet hij iets aan de pijnkontrole en de vermoeidheid hé!
Geniet maar van de zon de zee en de vakantie!
Groetjes.

Gepost door: ingrid | 28-05-11

Hallo Igna,goed dat de prof tevreden was dan kun je ook rustiger op vakantie vertrekken.Geniet maar op vakantie,want het zal weer stressen geweest zijn voor de controle.De week ervoor ben ik ook altijd zenuwachtig.
Geniet maar van uw reis
groetjes

Gepost door: engelen conny | 28-05-11

De commentaren zijn gesloten.